Verhuizen


Vaak als er een dierbare wordt opgenomen of gaat verhuizen naar een zorginstelling krijg ik de vraag "welke spullen moet ik mee verhuizen" of "koop ik alles nieuw"?

Balanszorg kan u hiermee helpen. Het is al een emotionele gebeurtenis voor u en uw dierbare. Balanszorg kijkt met u mee welke spullen het beste verhuist kunnen worden, verhuist de spullen en richt de (zorg)kamer helemaal in om uw dierbare zich thuis te laten voelen in zijn nieuwe woonomgeving.

Balanszorg kan daarna de woning ontruimen en het contact houden met alle instanties er omheen, dit alles om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierna wordt de woning schoon en leeg opgeleverd.

Dit kan al vanaf €250,- 

Zorgkamer ontruimen/verhuizen


Met de ervaring die Balanszorg heeft weet ik dat er een moeilijke tijd voor u aanbreekt. U heeft net afscheid moeten nemen van uw dierbare en de zorginstelling moet de wettelijke regels volgen en vraagt u of u de zorgkamer van uw dierbare binnen 3 tot 5 dagen wilt ontruimen. Balanszorg kan u hierin ontzorgen en houdt voor u contact met de instelling en zal de kamer binnen de termijn ontruimen.


Het wil ook weleens zo zijn dat u binnen de zorginstelling wilt of moet verhuizen. Dit kan zijn omdat er bijvoorbeeld een andere zorgvraag is ontstaan. Als u er alleen voor staat dan kan ik u helpen om binnen de termijn die de instelling stelt u te verhuizen naar uw andere kamer. Balanszorg vertrekt niet voordat alles is verhuist, alles weer is aangesloten en werkt. Ik zal u daarmee ontzorgen.


Dit kan al vanaf €125,-


Woning ontruiming


Na overlijden of een opname van uw dierbare blijft er vaak een woning achter met spullen. Balanszorg zal de woning met zorg voor u ontruimen, uw spullen worden uitgezocht. 


Balanszorg heeft een groot netwerk van bewindvoerders en mentoren waar de spullen die u niet meer nodig heeft van waarde kunnen zijn voor anderen. Zo zullen de meeste spullen weer hergebruikt gaan worden. Overige spullen zullen dan volgens de regels worden afgevoerd zodat u volledig ontlast wordt. HIerna wordt de woning schoon en leeg opgeleverd.Dit kan al vanaf €250,- 


KlussenBalanszorg kan u helpen met de kleine klussen in en rond het huis.

Denkt u daarbij aan tuin onderhoud, een schilderijtje ophangen of uw kasten in elkaar zetten. U betaalt geen voorrijkosten.


Balanszorg specialiseert zich ook in het schoonmaken en opknappen van vervuilde woningen. Heeft u of komt u als hulpverlener een vervuilde woning tegen dan kan ik deze met mijn team schoonmaken en opknappen. Een nieuwe vloer leggen, behangen, muren of plafond ververven het maakt voor Balanszorg niet uit.


Balanszorg biedt zo het complete pakket en ontzorgt u op alle mogelijk manieren.Huis, tuin en keuken klussen al vanaf €27,50 per uur

Opknappen van uw woning vanaf €600,- 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?


Laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op!